Jelling Musikfestival 2025
345D
20T
18M
02S
Tilføj til kalender

Campen

På Jelling Musikfestival er der plads til alle, der vil feste for fællesskabet og sænke skuldrene i 4 dage. Hvis det lyder som dig, så mangler du bare at finde lige præcis det campområde og den boform, der passer til dig og dine venner.

Du kan læse om vores 3 forskellige campområder, hvilke boformer de har og hvor langt der er til f.eks. mad og bad.

Du kan indløse din boform i Hovedindgangen fra torsdag d. 23. maj kl. 10.00. Husk at medbringe din billet. 

Når du har købt en billet til Jelling Musikfestival, kan du campere helt gratis i telt på alle de markerede teltområder. Både 1-dags-, 2-dags- og Partoutbilletter giver adgang til gratis camping – og du må campere den dag billetten er gyldig og indtil næste dag kl. 12.00.

Hvis du helst vil ankomme på campen til et færdigopslået telt – og et lille drys ekstra luksus – tilbyder Jelling Musikfestival også flere forskellige campingløsninger.

Der må kun sættes telte op på campen - campingvogne m.v. henvises derfor til Jelling CampingFårup Sø Camping eller TopCamp Riis Feriepark.

Hvis du vil overnatte på campen i et færdigopslået telt – og et lille drys ekstra luksus – tilbyder Jelling Musikfestival også flere forskellige campingløsninger.

Hvis man ønsker at bo sammen med andre med samme boform på samme campområde, skal boformerne afhentes sammen. Vi kan ikke garantere en plads ved siden af hinanden, men vi kan gøre, hvad vi kan.

Hvis du ikke har slået telte op på din lejrreservation inden torsdag d. 23. maj kl. 19, vil ubrugt plads i feltet blive frigivet til andre.

Fællesskabet er allerede igang - vær med her