Jelling Musikfestival 2025
363D
06T
47M
09S
Tilføj til kalender

PRESSE

Festivalsommeren starter i Jelling – og det er vi faktisk stolte af. Alle pressefolk – ordnørder, stjernefotografer, dokumentarister og vagthunde – med et redaktionelt ærinde er velkomne til at søge om akkreditering til festivalen.

Bliv klædt på til dit besøg på festivalen, læs op på regler og retningslinjer og søg om akkreditering.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Her finder du, næste alt hvad du har brug for at vide inden dit besøg på Jelling Musikfestival.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Alle, der ønsker at dække Jelling Musikfestival redaktionelt, eller vil filme eller fotografere fra pladsen.

Presseakkreditering på Jelling Musikfestival er forbeholdt medier, men freelancere og freelancefotografer er naturligvis velkomne til at søge om presseakkreditering. Ønsker du at dække Jelling Musikfestival som freelancer, skal du angive hvilke medier, du har forudgående aftale med.

For at kunne vurdere ansøgningen og hjælpe dig bedst muligt på festivalen, beder vi dig oplyse om omfanget af det planlagte indhold i din dækning. 

Vi ser meget gerne, at du senest 1. august indeværende festivalår fremsender en kopi af dit materiale udarbejdet på årets festival.

Jelling Musikfestival forbeholder sig retten til at tjekke oplysninger og afvise ansøgninger, der ikke lever op til ovenstående krav.

Fotografering/film med professionelt foto/video-grej må kun ske med forudgående akkreditering og fototilladelse.

Fototilladelser udstedes typisk kun til redaktionelle medier. Pressen - og andre med erhvervsmæssig interesse i at formidle billeder fra festivalen - skal søge tilladelse på forhånd og naturligvis overholde lovgivningens almindelige bestemmelser omkring fotografering og festivalens retningslinjer.

Der kan i helt særlige tilfælde gives dispensation til særlige projekter, der ikke omfatter fotografering af optrædende musikere. Privatpersoner, der ønsker at medbringe professionelt fotoudstyr, skal udfylde presseakkrediteringsskemaet. 

Publikum må gerne medbringe almindeligt fotoudstyr og tage billeder til privat brug på Jelling Musikfestival. 

Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at tage billeder på Jelling Musikfestival, hverken af publikum, hjælpere eller musikere, som skal bruges i kommerciel sammenhæng, uden forudgående tilladelse.

Alle akkrediterede mediepersoner kan benytte Presseteltet.

Presseteltet ligger i umiddelbar nærhed af festivalens Store Scene ved indgangen til Backstage-området. Her er der en trådløs netværksforbindelse og strøm. Der er også mulighed for i begrænset omfang at opbevare værdigenstande i aflåste skabe – bemærk, at det foregår på eget ansvar.

Husk at respektere, at presseteltet er et arbejdsområde. Akkrediteret presse har adgang til vores gæstebackstage, hvor der er mulighed for gratis kaffe, samt køb af drikkevarer og en frokost- og aftensmadsbuffet. Vi opfordrer til, at pauser og festligheder bliver holdt i gæstebackstageområdet – ikke i presseteltet.

Vi kan ikke tilbyde P-pladser på selve festivalområdet, men i særlige tilfælde udsteder vi køretilladelser til OB-vogne.

Herudover kan vi, om nødvendigt, tilbyde en P-tilladelse til festivalens P-område, der er placeret lige overfor festivalpladsen.

Bemærk, at alle ønsker desværre ikke kan efterkommes.

Jelling Musikfestival tilbyder ikke et separat campingafsnit for pressefolk, men presseakkrediteringen giver adgang til campområdet på lige fod med publikum. Har du behov for hotel, hjælper vi gerne med henvisning.

Vi er et hold af pressemedarbejdere, der glæder os til at se jer sidste weekend i maj og hjælpe jer efter bedste evne. 

Under festivalen vil der være løbende pressebriefinger i Presseteltet. Akkrediteret presse bliver informeret herom på forhånd.


Presseansvarlig – Jeppe Wojcik
presse@jellingmusikfestival.dk

 

Pressetelefon

Pressetelefonen er kun bemandet under festival.

Ring på: 25 82 90 99

Telefonen er åben fra dagen før vi åbner og i festivaldagene fra kl. 10-17

Eller skriv til presse@jellingmusikfestival.dk

Søg om akkreditering