Billetsalget er i fuld gang
Jelling Musikfestival starter om
88D
17T
36M
49S
Tilføj til kalender

LEJRRESERVATION

LejrReservation er for jer med stor fællesskabsfølelse, som gerne vil være sikre på at ligge tæt på efterskolevennerne, gymnasieklassen, single-klubben, soldaterkammeraterne eller naboerne fra vejen.

LejrReservation kan købes på billetsiden fra 1. februar.

Med en LejrReservation reserverer I jeres egen firkant camp-jord, hvor I er sikre på at kunne slå telt op med dem, I gerne vil nyde festivalen sammen med. Indløsning af LejrReservation skal ske indenfor et bestemt tidsrum, se nedenfor.

Vores camp er delt ind i store campfelter med adgangsveje imellem. Hvert felt består af fire firkanter – og det er de firkanter, I kan sikre jer en plads på med en LejrReservation.

I kan købe en LejrReservation på alle festivalens tre campområder:

Se kort over campen her.

Der er store forskelle på vores campområder, men fælles for dem alle er, at man i festivalens fire dage bidrager til den gode stemning, dyrker holdånden og passer på hinanden.

LejrReservation kan købes fra d. 1. februar på vores billetside.

Det skal du vide, før du bestiller:

· En LejrReservation dækker over en firkant med dimensionerne 11x11 m., hvor der er plads til 6-8 telte, svarende til et typisk 4-personers-campingtelt med to kabiner. Det er kun tilladt at opslå mindre telte til overnatning – ikke større opholdstelte.

· Kan jeres telte ikke være i én LejrReservationsfirkant, skal I booke flere LejrReservationer. I er selv ansvarlige for at booke nok firkanter til det antal telte, I kommer med.

· Det er muligt at samle LejrReservationer, så jeres firkanter bliver placeret ved siden af hinanden. For at sammensmelte flere LejrReservationer skal I enten: 1. Bestille dem samlet eller 2. Efter bestilling kontakte os på de info-mails, som køberen af LejrReservationen modtager i løbet af marts og april.

· Ved LejrReservationer kan I sætte jeres telt op fra onsdag d 22. maj i tidsrummet 16.00 til 21.00. Reservationen gælder frem til torsdag d 23. maj kl. 19.00, hvorefter den gives fri. 

· Salget af LejrReservationer lukker 30. april.