Jelling Musikfestival 2025
315D
04T
50M
30S
Tilføj til kalender

Det skal du vide, når du har en lejrreservation:

· Ved LejrReservationer kan I sætte jeres telt op fra onsdag d 22. maj i tidsrummet 16.00 til 21.00 (det er ikke tilladt at overnatte fra onsdag til torsdag på campen). Reservationen gælder frem til torsdag d 23. maj kl. 19.00. Herefter gives pladsen fri.

· Personer uden gyldig billet til festivalen må gerne hjælpe med at sætte lejrreservationer op om onsdagen. For at komme ind på campen skal man kunne fremvise/fremsige ordrenummeret på sin lejrreservation. 

· En LejrReservation dækker over en firkant med dimensionerne 11x11 m., hvor der er plads til 6-8 telte, svarende til et typisk 4-personers-campingtelt med to kabiner. Det er kun tilladt at opslå mindre telte til overnatning – ikke større opholdstelte.

· En LejrReservation er jeres mulighed for at sikre plads til jeres lejr – ikke en privat grund, som andre ikke må betræde. Er jeres felt ikke fyldt ud torsdag kl. 19, vil halvtomme felter anvises til andre, og vi opfordrer til at være hjælpsom og løsningsorienteret og dele pladsen med andre. Hvem ved, måske får du nye venner med hjem.

· Alle telte skal stå indenfor det markerede område på campen. 

· Er du i tvivl om, hvad du må medbringe på campen, kan du læse mere om der HER.