Billetsalget er i fuld gang
Jelling Musikfestival starter om
88D
16T
07M
39S
Tilføj til kalender

Overnatning

På Jelling Musikfestival er der plads til alle – om du medbringer eget grej eller hellere vil flytte lige ind i et præ-opslået telt. Læs mere om mulighederne herunder.

Se priserne på alle vores boformer her

Når du har købt en billet til Jelling Musikfestival, kan du campere helt gratis i telt på alle de markerede teltområder. Både 1-dags-, 2-dags- og Partoutbilletter giver adgang til gratis camping – og du må campere den dag billetten er gyldig og indtil næste dag kl. 12.00.

Hvis du helst vil ankomme på campen til et færdigopslået telt – og et lille drys ekstra luksus – tilbyder Jelling Musikfestival også flere forskellige campingløsninger.

Det kan du tro, at du kan! Du og din gymnasie-klasse, single-klub, efterskole og gamle soldater-kammerater osv., osv. kan forud for festivalen reservere en plads til jeres lejr i alle områder af campen.

Vi åbner for LejrReservation og salget af de øvrige boformer d. 1. februar. Se mere HER.

Der må kun sættes telte op på campen - campingvogne m.v. henvises derfor til Jelling CampingFårup Sø Camping eller TopCamp Riis Feriepark.

Hvis du vil overnatte på campen i et færdigopslået telt – og et lille drys ekstra luksus – tilbyder Jelling Musikfestival også flere forskellige campingløsninger.

Selvfølgelig kan du det! På markedspladsen kan du finde badevogne med 48 bade, som du kan benytte under festivalen for 35 kr. 

Vi kontakter alle LejrReservationskøbere på mail i april/marts og her vil vi bede om at I navngiver jeres camp/lejrreservation.