Jelling Musikfestival 2025
345D
19T
23M
24S
Tilføj til kalender

Tessa

Showstart
søndag 26. maj 17.45
Tilføj til kalender
Scene
Teltscenen
 

Tessa er rullet tungt ind på airplay, streamingtjenester og landets scener. Undervejs har hun smadret alle fordomme og med et gevaldigt karatespark placeret sig midt i det danske hiphophierarki.

I juni 2019 skabte Tessa et nationalt meltdown, da hun postede et par freestylevideoer på Instagram. Kort tid efter Instagramvideoerne udgav Tessa debutsinglen ’Snakker For Meget’, som er akkurat lige så beskidt, ægte og overlegen som freestylevideoerne. Der skulle ikke gå lang tid, fra Tessa begyndte at markere sig som et lovende stjerneskud, til hun rullede direkte fra Vestegnen og ind i det danske hiphophierarki med tunge skyts. ’Det vildeste, der sket i dansk rap i ti år,’ lyder ordene fra Orgie-E, den selvudnævnte proletar fra Suspekt.

I 2021 beviste Tessa at hun var kommet for at blive da hendes succesfulde koncert i K.B. Hallen blev udsolgt på under 24 timer. Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med sin ind på scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd. Hun er allerede garant for 175 millioner streams på diverse streamingtjenester, +200.000 følgere på Instagram, og et utal af mentions fra en lang række danske og nordiske artister.

Tessa havde et vildt 2023, hvor hun bl.a. udgav sit debutalbum med releasefest på Jelling Musikfestival. Om 2024 fortæller Tessa: "2024 kommer kun til at byde på endnu mere storhed. Jeg ser frem til mere studie tid.”

Tessa holder kadencen – og hun er kun lige begyndt.