Jelling Musikfestival 2025
345D
20T
22M
46S
Tilføj til kalender

Søs Fenger

Showstart
søndag 26. maj 17.45
Tilføj til kalender
Scene
Tribunen
 

Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco – både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen.

At hun forstår at forene sødme og styrke er samtidig måske forklaringen på, hvorfor Søs Fenger er blevet rollemodel i flere generationer. Til koncerterne samler Søs et bredt publikum af hele familier til samme event; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – ’Du Er’, ’Sidste Time’, ’Koldt Udenfor’, ’Hvor End Jeg Går Hen’ og ’Den Jeg Elsker, Elsker Jeg’.

Søs Fenger er en oplevelse, du ikke vil gå glip af, når hun erobrer Jelling i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde og store sociale engagement – om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange.