Jelling Musikfestival 2025
345D
19T
35M
21S
Tilføj til kalender

Rasmus Seebach

Showstart
søndag 26. maj 21.45
Tilføj til kalender
Scene
Store Scene
 

Gensynsglæden, hjertevarmen og fællesdansen får frit løb, når Rasmus Seebach i 2024 inviterer til den helt store popfest på Jelling. Som ingen anden kan Rasmus Seebach samle generationer og skabe koncertoplevelser, der er umulige ikke at blive revet med af. Rasmus Seebach står som en større og vigtigere stjerne på den danske pophimmel end nogensinde, når han til sommer vender tilbage til Jelling – for første gang siden 2018.

Sanger, sangskriver og producer Rasmus Seebach er en af Danmarks absolut største kunstnere, og har med sine fire studiealbums opnået større succes end de fleste andre på den danske musikscene. Siden 2009 har Rasmus Seebach med sit imponerende bagkatalog sat utallige rekorder på de danske hitlister og vundet et utal af priser.

Vigtigst af alt, har han med sine dansksprogede popsange, vundet en plads i hjertet hos et imponerende bredt udsnit af danskere. ’Lidt I Fem’, ’Falder’, ’Livstegn’, ’Øde Ø’, ’Natteravn’, ’Millionær’ og ’Olivia’ – for blot at nævne nogle få – vækker uundgåeligt og øjeblikkeligt fællessang.

På scenen leverer Seebach og hans ekstremt velspillende band altid spektakulære og storslåede liveshows. Som publikum mærker man tydeligt, at han og bandet gør sig umage for at skabe den ultimative koncertoplevelse hver gang. Publikum i Jelling kan roligt glæde sig.