Jelling Musikfestival 2025
345D
19T
23M
48S
Tilføj til kalender

Midsommer

Showstart
søndag 26. maj 21.45
Tilføj til kalender
Scene
Pepsi Max Campscenen
 

Midsommer består af to gutter fra Odder, August Skovhus og Victor Nicolaisen, der begge har en forkærlighed for at skabe musik, med en vision om at komme ud med deres budskaber til deres generation.

De kender hinanden gennem gymnasiet og har sammen gennem flere mindre projekter fundet den lyd, som skulle definere dem som kunstnere. De hårde guitartoner som blander sig med en følelsesladet og bestemt vokal, udgør grundessensen i Midsommers lyd, og med de engelsksprogede tekster rammer de en bred målgruppe, hvor alle kan være med.

Midsommer stræber efter at inspirere unge til at følge deres drømme og skabe forståelse for de individuelle udfordringer, der hører til livet. I starten af sommeren 2023 udgav Midsommer deres første single “The Sky Is Falling Down” som omhandler den tankestrøm, der opstår efter tabet af en elskede, alt imens man ser solen gå ned over horisonten. 

I starten af februar 2024 udgav Midsommer deres første EP “Serenity In Conflict”. Bag dette projekt udforskes emner som sindsforstyrrelse, ubalance og selvfølgelig kærlighed, som kan være forvirrende men samtidig fascinerende. De har i forårsmånederne fokuseret på at gøre “Serenity In Conflict” til en samlet liveoplevelse. Sammen med Magne på bas, Johan på trommer og Mikkel på keys har de skabt en unik livelyd, der skaber stemning og eftertænksomhed hos lytteren. Midsommer er på vej mod nye højder, så følg med når de letter.