Jelling Musikfestival 2025
345D
20T
27M
59S
Tilføj til kalender

Medina

Showstart
søndag 26. maj 19.05
Tilføj til kalender
Scene
Store Scene
 

Gåsehud i majsolen dækkede publikum i alle aldre, da Medina på Jelling Musikfestival 2023 bøjede sin ikon- og legendestatus i neon og cementerede, hvorfor hun er livescenens danske popdronning.

Medina følger et skelsættende 2023 op med et karrieredefinerende 2024, hvor Medina bl.a. netop afholdt sine største headlinerkoncerter i karrieren og skal indtage Danmarks største festival Roskilde. Selvfølgelig vender hun også tilbage til Jelling Musikfestival.

En livekoncert med Medina er en lysende hyldest til kærligheden mellem mennesker bundet sammen af musikken, der vækker alt fra tårer til sjælfuld eufori. Den nye generation har flittigt taget Medina til sig og skråler lige som resten af publikum med på hvert et ord.

Gennembrudsalbummet ’Velkommen til Medina’ fra 2009 står lige så knivskarpt i dag som det gjorde dengang, og det samme gælder ’For Altid’ fra 2011. Hits som ’Kun For Mig’, ’For Altid’, ’Ensom’, ’Kl. 10’, ’Vi To’, ’Velkommen til Medina’ og mange, mange flere har for længst cementeret Medinas plads i den danske musikhistorie.

Men Medinas storhedstid ligger i mindst lige så høj grad i fremtiden. Alene det seneste år har hun med udgivelser som ’Lidt Endnu’ i samarbejde med D1MA, ’Love Isn’t Easy’ fra fremadstormende Kind Mod Kind, ’Weightless’ med Dillistone og det dansable klubtrack ’Danser For Mig Selv’ domineret radiohitlister og streamingtjenester.

Medina står lige nu stærkere end nogensinde.