Jelling Musikfestival 2025
345D
19T
55M
45S
Tilføj til kalender

Martin Kanstrup

Showstart
søndag 26. maj 11.45
Tilføj til kalender
Scene
Store Scene
 

Entertainer, trubadur og spillemand: Flere betegnelser passer på musiker og komiker Martin Kanstrup fra Thy, der har bygget sit show op med referencer til den humoristiske arv fra legender som De Nattergale, Allan Olsen og naturligvis Niels Hausgaard.

Kanstrup tager dig med ind i et show fyldt med musikalsk hverdagspoesi. Han gør sig blandt andet i et jordnært mandeunivers, hvor han formår at få kvinder til at grine af mænd og mænd til at grine ad sig selv. Du vil opleve fællessang, sjove anekdoter og finurlige sange på thybomål.

Martin Kanstrup begyndte for få år siden at uploade små videoer på sin Facebook og har på kort tid fået mere end 100.000 følgere på sine sociale medier. Telefonen begyndte at ringe med forespørgsler i 2021 og den sindige entertainer har med sine to seneste shows ’Thybo or not Thybo’ og ’Træls’ solgt over 17.000 billetter i hele Danmark. Med et uvant højt tempo for en thybo har han markeret sig som en naturlig førstearving i det særlige, danske krydsfelt mellem komik, poesi og singer/songwriter-traditioner.

Kom på en lille rejse i Kanstrups liv og ind i hvordan hans krøllede hjerne oplever dagligdagens små og store udfordringer. Kom i godt selskab med Martin Kanstrup til en forrygende åbningskoncert på Store Scene søndag d. 26. maj, der med garanti bliver alt andet end træls.