Jelling Musikfestival 2025
315D
03T
49M
35S
Tilføj til kalender

Marcus.wav

Showstart
søndag 26. maj 16.25
Tilføj til kalender
Scene
Alfreds
 

Hos Marcus.wav er der ingen laden som om. Ingen leg med at spille sej, fordi det er sjovt. Når han er vred, har det en klangbund fra hans eget liv. Det samme, når han stiller sig sårbar. Og på hans andet album, ‘En Sød Lille Én’, viser han tydeligere end før, hvad han egentlig er rundet af, og hvordan det har hans fintunet hans blik for skæbner, for sprækkerne i den enkelte og for sprækkerne mellem mennesker. Alt dette fortolker og formidler Marcus.wav i sine liveshows, som giver publikum en tur igennem hele følelsesregisteret. 

Marcus Bjerring har under kunstnernavnet Marcus.wav formået at skabe et musikalsk univers, hvor der er plads til at eksperimentere på tværs af genrer som pop, house, garage og hiphop, og fælles for det hele er et hudløst ærligt tekstunivers, hvor selv de mørkeste afkroge får lov til at se dagens lys. 

Siden hans første selvudgivne sange kom ud i 2019, er der sket meget. I 2020 var Marcus.wav nomineret til Årets Nye Danske Artist til The Voice Radio Awards, og i 2021 gik sommerhymnen ’Happy Life’ nummer 1 på viralcharten. Marcus.wav vandt den prestigefyldte KarriereKanonen i 2021, har fået 2 x Voice Choice med singlerne ’Hvad Du Laver Nu?’ og ’Hvis Mit Hjerte Ikke Stopper’ og har spillet en lang række udsolgte koncerter siden da. Flere af sangene har været i heftig radiorotation og på Spotify har han hits med millioner af streams. Nu er han aktuel med sit andet album ‘En sød lille én’ og klar til at spille publikum varme på Jelling, som en tyvstart på sommeren