Jelling Musikfestival 2025
345D
19T
34M
03S
Tilføj til kalender

Magtens Korridorer

Showstart
søndag 26. maj 20.25
Tilføj til kalender
Scene
Teltscenen
 

⚡️ = forvent dynamisk publikumsadfærd til koncerten.

Mægtige Magtens er en urkraft, der med en højpotent rocklyd og hverdagslyrik vækker dybe følelser og en ubændig trang til fællessk(r)ål. Selv knap 20 år efter det store gennembrud buldrer motoren stadig hos Magtens Korridorer, der vender tilbage til Jelling Musikfestival med deres adelsmærke: En uforfalsket kærlighed til folket.

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’, og siden har de udgivet en række albums, der konstant har føjet gedigne hits til det imponerende bagkatalog. I 2021 udkom det anmelderroste album ’Club Promise’ med bl.a. sangene ’Ensom Stjerne’, ’Månelys i Rav’ og titelnummeret, som er blevet en nyklassiker blandt det rock-elskende koncertpublikum. Senest har Magtens Korridorer i oktober 2022 udgivet EP’en ’Nødudgang’ med bl.a. den smukke single ’Natsværmernætter’.

Med deres ligefremme attituder, samlende hits og fandenivoldske energi er Magtens Korridorer et unikt liveband, der sætter liv i barrikaderne, inviterer alle til fest og giver frirum fra trivialiteterne. Livescenerne er kvintettens hjemmebane, hvor de sammen med publikum igen og igen understreger, at levende rockmusik i godt selskab og med et glas øl i hånden er kommet for at blive. Jelling Musikfestival 2024 bliver et levende bevis.