Jelling Musikfestival 2025
345D
18T
38M
34S
Tilføj til kalender

Kundo

Showstart
torsdag 23. maj 18.45
Tilføj til kalender
Scene
Tribunen
 

⚡️ = forvent dynamisk publikumsadfærd til koncerten.

Den unge og talentfulde rapper fra Vejle, debuterede i starten af 2023 med singlen ’7100’, som blev taget godt imod og blandt andet tilføjet til P3’s rotation samme uge. Kundos musik har både den traditionelle raps kant og tunge beats, der sammen med en mere poppet og melodisk side skaber et lækkert helhedsbillede, og i dén grad viser, hvad Kundo står for.

I sommer udgav den unge rapper sin anmelderroste debut-ep ’Bar’ En Drøm’. En EP som virkelig viste Kundos evner for at skabe forfriskende, innovativ og eftertænksom musik. EP’en blev belønnet med 5 stjerner af Soundvenue efterfulgt af ordene,”Kundo stempler overbevisende ind på den danske rapscene med et tilbagelænet, eftertænksomt flow og lækre, soulede produktioner.”. Tidligere i år udgav han singlen ’North Face’, som er et samarbejde med rapperen Lamin, der aktuelt har rundet over 1.200.000 afspilninger på Spotify.

Siden debutsinglen ’7100’ – en soulet gade-hyldest til Vejle – fra 2023 er det gået stærkt. Sommeren 2023 gik med koncerter på store, danske festivaler og siden har Kundo formået at fylde koncertsale på landets mest toneangivende spillesteder. Endnu en milepæl venter, når Kundo torsdag d. 23. maj ”vender hjem” til Jelling.