Jelling Musikfestival 2025
345D
20T
11M
19S
Tilføj til kalender

KrebsFalch

Showstart
torsdag 23. maj 18.45
Tilføj til kalender
Scene
Teltscenen
 

Musikhistorie og nogle af Danmarks største ørehængere mødes, når Poul Krebs og Michael Falch indtager scenen med deres varme, poetiske pop/rock-universer. I konstellationen KrebsFalch smelter bagkatalogerne sammen og de to musikalske brødre leverer deres største sange i nye friske forklædninger. Der er garanteret hitparade fra start til slut.

De senere år har de været på turné hver for sig – Michael Falch bl.a. med Malurt og Poul Krebs bl.a. med sin sidste festivalturné i eget navn. Begge dele havde Jelling glæden af i 2022. Nu vender de to venner tilbage som KrebsFalch.

I KrebsFalch skriver Poul Krebs og Michael Falch også sange sammen. For 8 år siden kom det fælles album ’Tomandshånd’, som bragte dem rundt i hele landet – også Jelling. Den fælles, kreative kilde var langt fra udtømt og en genforening uundgåelig. Startskuddet kom i form af den nye single ’Kalder Drømmene Tilbage’, der viser at KrebsFalch er mere end klar til igen at drage ud i festivalsommeren.

KrebsFalch rammer Jelling efter en totalt udsolgt duotour i foråret. På sommertouren bliver de bakket op af deres fælles band bestående af Troels Skjærbæk (bas), Mikkel Reumert Damgaard (keys), Vicky Singh (guitar) og Peter Dombernowsky (trommer).