Jelling Musikfestival 2025
315D
03T
28M
54S
Tilføj til kalender

Infernal

Showstart
fredag 24. maj 00.30
Tilføj til kalender
Scene
Teltscenen
 

⚡️ = forvent dynamisk publikumsadfærd til koncerten.

Efter fem års larmende fravær, vender Infernal tilbage til de danske festivalscener med et helt nyt, hitspækket show, der som altid slår igennem som en heftigt spændt knytnæve.

Den visuelle side er genopfundet og redefineret, ligesom de to festekvilibrister Paw Lagermann og Lina Rafn igen har lagt sig i selen for at kombinere nyere og gamle hits på en måde, så ingen Infernalfan føler sig snydt og samtidig garanterer de en koncertoplevelse, som vil føles relevant for enhver med hang til EDM og solidt produceret elektronisk musik generelt. 

Det bliver en tour de force af stærke sange og energieksplosioner garneret med Paw Lagermann og Lina Rafns sædvanlige, veloplagte nærvær og vilje til at sende deres festivalpublikum afsted, som kun Infernal kan gøre det.

Fraværet har duoen blandt brugt på at udgive det anmelderroste album ’Hormesis’ sidste år – bandets første album i 12 år og så har Infernal fejret deres solide 25 år i musikbranchen under paraplyen 25 Years of Fire. Med udgivelsen af en perlerække af collabs med stærke, nyere danske navne – herunder Branco, Jimillian, Josie Amadonna, Boye&Sigvardt, Laura, Sonic Girl m.fl., har bandet manifesteret deres fortsatte lyst til at forny sig selv og forblive en urkraft på deres felt.

Selv siger de, at den både tvungne og tiltrængte pause fra landevejen, har givet dem rum til at være i studiet og fokusere på udgivelser, men at nu er de igen blevet sultne på at rive de danske festivalgængere rundt. Jelling glæder sig mindst lige så meget, som de gør.