Jelling Musikfestival 2025
345D
18T
41M
40S
Tilføj til kalender

Fyr og Flamme

Showstart
søndag 26. maj 15.20
Tilføj til kalender
Scene
Teltscenen
 

80’erne lever hos Fyr Og Flamme. Fremfor at fravælge de elementer, der kan få kræsne smagsdommere til at vrænge på næsen i dag, omfavner Jesper Groth og Laurits Emanuel det farverige årti med hud og hår: De store kærlighedshymner! De løsslupne dansefester! Skulderpuder! 

Her godt tre år efter Fyr Og Flamme brød igennem lydmuren, må selv den mest korsarmede dansehader nok erkende at de er som et genstridigt forkølelsessår, som man må slutte fred – og lære at leve med. Der findes med andre ord ingen creme mod Laurits og Jespers ekstremt smittende musikunivers. Hvis kløen har spredt sig til de rastløse dansefødder, er den simpleste kur at møve sig op foran til et farvebad af guldstøv og glittertårer i selskab med Fyr Og Flamme og deres altid oplagte orkester. 

2023 blev rundet fornemt af med to singler, et udsolgt juleshow og en flot tv-optræden. Speederen bliver på ingen måde sluppet i 2024 hvor en længere udgivelsesplan venter, foruden deltagelse i flere tv-formater – herunder optaktsprogrammer til årets danske Melodi Grand Prix. 

Fyr Og Flammes største hits ligger i fremtiden og koncerterne i 2024 vil løfte sig fra hvad vi hidtil har set og har kunnet forvente. Som altid iklæder Fyr Og Flamme sig dog noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt.