Jelling Musikfestival 2025
315D
04T
30M
16S
Tilføj til kalender

Anders Blichfeldt

Showstart
torsdag 23. maj 20.10
Tilføj til kalender
Scene
Alfreds
 

Med 25 albums, 250 sange, 2000 koncerter og over 1 million solgte albums kan få danske artister måle sig med Anders Blichfeldt. Siden starten af 1990’erne har Blichfeldt i et hav af forskellige konstellationer fastholdt en position som én af landets bedste sangskrivere og leverandør af store, samlende hits. Senest har han med nummeret ’Tik Tak’ om fire veninders livslange venskab fået sit første dansksprogede hit, der på DR P5 lå øverst på ’Dansktoppen’ de maksimale 15 uger i træk.

Blichfeldt indtager Jelling Musikfestival solo med sit ærefrygtindgydende repertoire af Big Fat Snake-sange som ’Bonsoir Madame’, ’No Peace Like in Heaven’, ’Fight For Your Love’, ’Female Voice’ og ikke mindst fodboldklassikeren ’Big Boys in Red and White’, foruden hits fra solokarrieren, fra Toppen af Poppen og Queens rockmusical ’We Will Rock You’, hvor Anders spillede hovedrollen i foråret 2023. Det årelange samarbejde med musikere fra Elvis Presleys gamle band og spritnye sange vil også være at finde på sætlisten.

Omdrejningspunktet for hitparaden er en af de bedste livesangere i Danmark, der undervejs bringer grin, fællessang og store følelser i spil. Koncerten kan meget vel blive en historisk sejrsrunde, som du ikke må gå glip af.