Jelling Musikfestival 2025
345D
20T
19M
43S
Tilføj til kalender

Almost AC/DC

Showstart
søndag 26. maj 21.45
Tilføj til kalender
Scene
Alfreds
 

Hvis der er noget AC/DC er kendt for, er det legendariske riffs i verdensklasse. Letgenkendelige riffs og musik man husker, og hvis der er noget Almost AC/DC kan, så er det at lyde, ligne og agere som den ægte vare.  

Med 13 år og 300 koncerter på CV'et stiller de rutinerede fyre fra Almost AC/DC garanti for en fed oplevelse i særklasse. Med et stort anlagt AC/DC-show indtager de 5 fyre fra Silkeborg de danske landeveje med en lyd så tæt på de australske legender, som man kan komme.  

Thomas Povlsen er den danske klon af Angus Young og den sprøde lyd fra en top-tunet Gibson SG ringer velkendt ud over de danske spillesteder, imens Anders Ørnsholt giver den i bedste Brian Johnson-stil, med den skrigende og hæse vokal til sange som ’Thunderstruck’, ’Hell’s’ Bells’, ’Back in Black’ og ’Highway to Hell’ og mange flere. Rytmen holdes tæt sammen af Kim Pedersen på autentisk Sonor-trommesæt i lækker kombination med en tung bas fra Claus Jensen og en rytmeguitar fra Søren Stephensen, der ville få selveste Malcolm Young til at nikke anerkendende.  

Med kanonerne ladt, kirkeklokken hængt op og 5 fyre klar til kamp kan der ikke være nogen tvivl: Almost AC/DC er det tætteste du kommer på den ægte vare.