Billetsalget er i fuld gang
Jelling Musikfestival starter om
88D
16T
30M
29S
Tilføj til kalender

Guldimund

Showstart
lørdag 25. maj
Tilføj til kalender

Sanger og sangskriver Asger Nordtorp med kunstneraliasset Guldimund er et strålende talent på den danske musikscene. Med stor musikalsk originalitet og et sitrende tekstunivers skaber Guldimund sange, der er noget så sjældent som både anmelderroste og rasende populære.

På sange som ’Møns Klint’ og ’Dét kun vigtigt, hvad det er’ skriver Guldimund om forelskelsen og den første berusende tid i et kærlighedsforhold, mens han med sange som ’Hvordan ser Gud ud?’, ’Forstår du?’ og ’I har ikke valgt hinanden’ beskriver den svære tid som skilsmissefar. Uanset hvad rammer lyrikken og det storladne lydbillede lige i hjertekulen.

Sidste år fyldte Guldimund landets store koncertsale, mens koncerten med hans store orkester på Roskilde Festival var så velbesøgt, at indgangene til scenen måtte lukkes. Interessen er fuldt forståelig, når man først har oplevet Guldimunds på én og samme tid smukke, rørende og morsomme univers. Det folkelige gennembrud blev slået fast med singlen ’Dét kun vigtigt, hvad det er’ strøg direkte ind som P3’s Uundgåelige, og indbragte ham desuden prisen for Årets Lytterhit ved P3 Guld.

Koncerten på Jelling Musikfestival 2024 kan ikke undgå at blive et rørende, smukt moment til mindebogen.

Fællesskabet er allerede igang - vær med her