Partoutbillet – udsolgt


Snup en dagsbillet – prisen stiger 1. maj
Kom med på holdet her 🎟️

Jelling Musikfestival starter om
36D
15T
29M
04S
Tilføj til kalender

Se kortet: Jelling Musikfestivals scener holder flyttedag

Til Jelling Musikfestival 2024 bliver festivalscenerne justeret og rokeret rundt for at skabe bedre rum til at nyde koncerterne.

14. februar 2024

Trofaste festivalgæster vil opleve større forandringer blandt de 5 hovedscener på Jelling Musikfestival 2024. Én scene får nye rammer, to bytter plads og alle finjusteres de, så de fremstår med tidens skarpeste lyd- og lys-setup,

Rokaderne sker for at optimere på festivalpladsen, så der både er god plads om scenerne og flere små, hyggelige opholdsområder. 

Se forandringerne her, og læs mere om justeringerne nedenfor.

Festivalens andenstørste scene, Teltscenen, bliver rykket lidt og drejet ca. 45 grader. Samtidig flytter scenen ind i et bredere, mere kvadratisk og åbent telt. Justeringen skal brede koncerterne ud for flere og lade scenen stå endnu mere som det centrale omdrejningspunkt på Teltscene-pladsen.

Samtidig bytter Tribunen og Alfreds Scene plads. Alfreds Scene bliver placeret skråt overfor Teltscenen for at komme endnu mere til sin ret som et både intimt, hyggeligt og tætpakket samlingspunkt for mange. Mellem Alfreds nye placering og Teltscenen opstår en stor ny zone med masser af siddemuligheder, mad og drikke i nærheden og koncerter til alle sider. 

Tribunen bliver løftet til pladsen ved Store Scene, hvor scenens markante form vil rage højt op. Her vil tribunerne blive placeret og udvidet, så de både danner ramme om koncerterne på Tribunen, men også kan skabe udsigt ned mod Store Scene og fungere som hygge-spot mellem koncerter. Placeret her kan Tribunen bedre rumme både de intime og de større, samlende koncerter. 

Den største og mindste scene – Store Scene og Søpavillonen – bliver opgraderet på lyd- og lys-fronten, men bliver, hvor de er. 

Alle rokader giver mulighed for, at justere områderne mellem scenerne og højne hyggen hele vejen rundt for gæsterne og de ca. 6500 fænomenale frivillige, der står klar til at tage imod 23.-26. maj.

Fællesskabet er allerede igang - vær med her