Partoutbillet – udsolgt


Snup en dagsbillet – prisen stiger 1. maj
Kom med på holdet her 🎟️

Jelling Musikfestival starter om
36D
13T
39M
27S
Tilføj til kalender

Offentliggørelse: 4 markante stemmer til festivalplakaten

Lineuppet til Jelling Musikfestival 2024 vokser med fire navne, der på hver sin måde er fascinerende stemmer i det danske musikalske landskab.

19. marts 2024

Jada, Kind Mod Kind, Mumle og Lars Lilholt Band er klar til Jelling Musikfestival 2024, og tilføjer hver sin markante stemme til lineuppet.

Jada har med sine store popballader og soulede R&B etableret sig som en af de største popstjerner på den danske musikscene. Med en lyd og lyrik, der skubber til grænser, genrer og tendenser, er Emilie Molsted Nørgaard aka. Jada blevet et forbillede. Både debutalbummet ’I Cry A Lot’ fra 2019 og opfølgeren ’Elements’ fra 2022 blev rost af anmelderne, mens priserne er regnet ned over hende og stribevis af singler har indfundet sig på både radio- og streaminghitlisterne.

I 2022 fængslede Jada generationerne i Jelling med en fantastisk koncert på Teltscenen, og siden har hun indtaget både Roskilde Festivals hovedscene og Royal Arena. Efter en pause fra livescenerne vender Jada i 2024 tilbage med endnu mere kraft, når hun generobrer Jelling Musikfestival lørdag d. 25. maj.

Kind mod Kind besøger Jelling for første gang med hits som ’Du Gør Mig Blind’ og ’Love Isn’t Easy’, der for alvor har bidt sig fast i danskernes lyttelapper. De fem unge mænd lukker døren op til et musikalsk univers fyldt med kontraster, hvor en inderlig falset danser hen over mørke, elektroniske produktioner, der på samme tid indbyder til dans og eftertænksomhed.

Kvintetten har netop udgivet debutalbummet ’</3’, hvor samarbejder med Medina, Safri Duo og Kundo vidner om en spændvidde udover det sædvanlige og et udtryk, der fremstår helt unikt.

Med kun 3 singler ude er Mumle en dugfrisk stjerne på den danske musikhimmel. Men med gennembrudshittet ’Det Modsatte’ og en raffineret fornemmelse for knivskarpe, hudløst ærlige tekster, har hun allerede markeret, at Mumle er et navn, vi skal holde skarpt øje med i fremtiden. Mange af de sange, Mumle skriver, fungerer ifølge hende selv som en ventil for den stemme, hun måske ikke altid tør udtrykke lige klart.

”Man er jo en sød pige. Udadtil i hvert fald”

, siger hun selv.

Bag kunstneraliasset står Julia Kathrine Hansen, der er født og opvokset i jordbundne omgivelser i Haderslev. Nu træder hun ind på de store scener, når hun indtager Jelling Musikfestival – i nærmest hendes egen baghave.

 

 

Ingen artist har spillet flere gange på Jelling Musikfestival end Lars Lilholt. Når han og bandet i 2024 vender tilbage, bliver det som at komme hjem, når de fredag d. 24. maj igen står på Store Scene, hvor de ikke har stået siden 2019.

Der venter en optræden, som hylder orkestrets sejlivethed og deres evne til hele tiden at forny sit udtryk. Selvom Lars Lilholt Band for længst har bevist hvad der skal bevises, arbejder de alligevel utrætteligt videre med nye sange, udgivelser og ikke mindst, mindeværdige liveoptrædener.

Med dagens offentliggørelser er omkring en fjerdedel af programmet offentliggjort.

BILLETPRISERNE STIGER 1. MAJ

Navne som Nelly FurtadoAQUA, Nik & JaySuspektRasmus SeebachD-A-D, Andreas Odbjerg, Artigeardit x Lamin og mange flere er allerede på plakaten, når Jelling Musikfestival løber af stablen 23.-26. maj 2024, som sæsonens første store festival. Over 70 navne venter stadig på at blive offentliggjort.

1. maj stiger prisen på alle billettyper 

Fællesskabet er allerede igang - vær med her