Billetsalget er i fuld gang
Jelling Musikfestival starter om
88D
15T
27M
31S
Tilføj til kalender

Kunstner overdrager Fælles Skaber Vi-tryk til JMF

I 2023 skinnede et kunsttryk med budskabet Fælles Skaber Vi over Jelling Musikfestival. Det gør det også i fremtiden.

17. december 2023

Uanset om du er på Jelling som gæst, frivillig eller partner, så flytter du ind i en samfundslomme med ligesindede, der i 4 dage samles under mottoet FÆLLES SKABER VI.

De tre ord og kunsttrykket bag har Jelling Musikfestival i 2023 adopteret og vævet ind i festivalens ånd og bånd mellem gæster, frivillige og samarbejdspartnere som en påmindelse om, at fællesskabet kun spirer og bobler, når vi gør en fælles indsats.

Under årets festival prydede ordene kunstinstallationer, merchandise og alle frivilliges ryg – mens rapperen Artigeardit havde taget budskabet med på scenen.

 

Artigeardit på Jelling Musikfestival 2023.

 

Fælles Skaber Vi udtrykker simpelt og klart festivalens grundværdi og den bevægelse, alle gæster, frivillige og partnere bliver en del af på græstæppet i Jelling i slutningen af maj.

Derfor har Jelling Musikfestival nu overtaget kunsttrykket fra kunstneren bag, så det fremover hænger uløseligt sammen med festivaloplevelsen.

Bag ordene – og kunstværket de stammer fra – står kunstneren Ann-Kerstina Nielsen, der arbejder med grafik, genbrug og giftfri materialer. Fælles Skaber Vi-trykket er f.eks. skåret ud af bagsiden af en cornflakespakke.

”Fællesskaber er livsnødvendige, men de er også under pres. Derfor kæmper gæster, frivillige og partnere i Jelling for at bygge 4 dages samfundslomme, der skaber, udbygger og plejer fællesskaberne året rundt. Og det er Ann-Kerstinas kunsttryk nøglen til,”

siger festivalens direktør Line Mosfelt.

Fælles Skaber Vi-plakattrykket kan nu købes i vores webshop. Overskuddet går som altid ubeskåret til velgørende og almennyttige formål.

Om Ann-Kerstina

Ann-Kerstina Nielsen driver Galleri NO 44 på Langeland sammen med sin mand, der også er kunstner. De arbejder med keramik, maleri, skulptur og grafik.

I sit grafiske arbejde bruger Ann-Kerstina genbrug og giftfri materialer. Plakaten ”Fælles Skaber Vi ❤️“ er således trykt med en cornflakes-pakke som trykplade og med vandbaseret trykfarve. Ann-Kerstina Nielsen er medlem af BKF og Danske Grafikere.

Instagram: annkerstina_printmaker og annkerstina_clay

Facebook: Ann-Kerstina printmaker

Hjemmeside: www.gallerino44.dk

Fællesskabet er allerede igang - vær med her