Jelling Musikfestival 2025
345D
19T
53M
44S
Tilføj til kalender

Gode formål flytter ind på Jelling Musikfestival

Nogle af de formål, som sidste år fik del i festivaloverskuddet, danner ramme om fællesskabet, festivalånden og sammenholdet på årets festivalplads. 

24. maj 2024

I området bag Store Scene står en række artistvogne, hvor kunstnerne kan opholde sig før og efter koncerterne. Som noget nyt i år er artistvognene hver især blevet opkaldt efter en række af de almennyttige og velgørende formål, som Jelling Musikfestival har støttet med overskuddet fra sidste års festival.

Så Queen Machine kan lade op i 'Baglandet', Saint Clara kan få sig en forfriskning i 'Ravns Hird', og Jacob Dinesen kan stryge skjorten i 'Parasollen', inden de skal op og optræde foran publikum.

Inde i hver vogn hænger en plakat med information om netop det gode formål, som vognen er opkaldt efter.

Artisterne kan dermed få et indblik i, hvor stor en forskel, de og festivalens 6.800 frivillige er med til at gøre ved at tage del i fællesskabsfesten.

Det perfekte uperfekte

3 af de formål, der sidste år modtog en del af overskuddet fra festivalen, hjælper i år med at tage billeder af fællesskabet rundt på festivalpladsen og stiller alle op med en række frivillige, som sætter polaroidbilleder på festivals-glæden med ét klik. 

Der er Café Parasollen i Vejle, der er et værested for udsatte unge, Ventilen i Vejle, der er et tilbud til ensomme unge, og Baglandet, der er et mødested for nuværende og tidligere anbragte børn og unge, der hjælper med at forevige årets festivalsminder. 

På polaroidbillederne, der løbende bliver hængt op på en væg foran boden Meximad, kan du opleve det fællesskab, som vi alle er en del af, i en unik og uredigeret form.

Photocare i Vejle og Fuji Instax har sørget for, at der er nok polaroidkameraer og billeder til, at du kan tage din festivalsmakker under armen og pryde den perfekt uperfekte væg.

Fællesskabet er allerede igang - vær med her