Jelling Musikfestival 2025
345D
19T
42M
53S
Tilføj til kalender

Genbrugsguld og merch med god samvittighed overtager JMF24

Tag på festival og kom hjem med lækkerier til klædeskabet – der på alle måder støtter et godt formål.

24. maj 2024

Alt for meget tøj går til spilde, og derfor er både ReFashion og Jelling Musikfestivals merchandise-bod gået til kamp mod tøjspild med langtidsholdbare og genanvendelige løsninger.

Er du kommet på festival uden en varm trøje til aftenkulden, blev alle dine bukser våde i torsdags, eller mangler du en solhat til at skærme for sommersolen, så frygt ej - ReFashion har din ryg.

ReFashion har opsat en genbrugsshop ude ved campen, hvor du kan anskaffe dig det, du glemte at få med hjemmefra. De samarbejder med en række lokale genbrugsbutikker, så du kan anskaffe dig noget nyt genbrugstøj.

Hos ReFashions bod er der også mulighed for at sætte sig i RED/Repair Caféen og dekorere tøjet, klippe bukser om til shorts, eller brodere over en plet, der ikke kan gå væk.

Allerede på festivalens regnvåde åbningsdag var der godt gang i boden, hvor festivalgæsterne kom ind efter gummistøvler og regnjakker, og da solen vendte tilbage fredag var det shorts og t-shirts, der var det helt store hit. Så skulle du stå og mangle noget de næste dage, så holder ReFashions genbrugsbod åben fra 9 til 00 alle dage. 

Muleposer, bøllehatte og loppefund

Fælles skaber vi overskud til gode formål og det kan du hjælpe med ved at besøge Jelling Musikfestivals merchandisebod, der ligger inde på festivalpladsen. 

Her kan du blandt andet købe en mulepose, som frivillige fra Mødrehjælpen har syet sammen ved brug af reststoffer. Så hvis du render rundt og bærer på både mobil, powerbank, pung og en ekstra trøje, så sving forbi og køb en mulepose – alt overskuddet går til Mødrehjælpen.

Bøllehattene, som plejer at være festivalens bestsellers, kan du også investere i med ekstra god samvittighed. Overskuddet fra salget af bøllehatte går til Kræft Er Ikke For Børn, der er en kampagne for Kræftens Bekæmpelse. 

Derudover har merchandiseboden for 3. år i streg været på jagt efter loppefund, som festivalgæsterne kan tage med sig hjem som minde. Her kan du få fingrene i alt fra cowboyjakker og fleecetrøjer til slips og farverige veste, som er blevet udsmykket med Jelling Musikfestivals logo.

Genbrugstøj går aldrig af mode.

Fællesskabet er allerede igang - vær med her