Partoutbillet – udsolgt


Snup en dagsbillet – prisen stiger 1. maj
Kom med på holdet her 🎟️

Jelling Musikfestival starter om
36D
15T
03M
20S
Tilføj til kalender

Gå med i Walk 100 For Fun og vind billet til Jelling Musikfestival

Walk 100 For Fun er ekstremsport for alle, og i år går Jelling Musikfestival og City Vejle med for fællesskabet.

25. marts 2024

Walk 100 For Fun er Danmarks eneste ekstremsports-event, der er for alle. Du kan deltage og gå 100 km, 50 km eller gå som hold på op til 4 personer, hvor I tilsammen tilbagelægger 100 km. I 2023 var der deltagere i klapvogn og kørestol – og alt derimellem. Derudover kan du også deltage ved simpelthen at bakke de seje vandrere op, når de dagen og natten igennem tilbagelægger kilometer for kilometer.

Vandreeventet har base omkring Gormshallen i Jelling, og derfor vender vandrerne løbende tilbage til kongebyen. Som noget nyt i år åbner ruten med 5 km fællesvandring gennem Jelling, arrangeret af Jelling Musikfestival, City Vejle og folkene bag Walk 100 For Fun.

”Vi ved, hvordan opbakningen fra tilskuere kan være med til at holde motivationen høj, når vandre-skoene begynder at stramme og kilometerne bliver lange. I år håber vi i særdeleshed, at rigtig mange vil sende deltagerne godt afsted og bakke op på de første kilometer”

, siger Tove Seest fra Walk 100 For Fun.

Fællesskabsfølelsen får i år endnu mere gas, når flere af Vejle Kommunes kræfter går sammen. City Vejles citychef Andreas Kiis Antonsen glæder sig til at tage del i dagen og gå med på ruten:

”Hvor er det fantastisk, at vi har så mange gode kræfter i Vejle Kommune, der stabler arrangementer på benene for fællesskabet, folkesundheden og for fun. Vi glæder os til at tage del i Walk 100 For Fun og lægge vejen forbi vores medlemmer.”

Det budskab bliver bakket op af fællesskabs-koordinator Peter Caspersen fra Jelling Musikfestival.

”Vi håber, at alle i Jelling og omegn, vil være med til at gøre dagen særlig, og bære alle de seje vandrere frem med skulderklap, respekt og saftevandsboder.” 

Uanset distancen donerer Jelling Musikfestival 2 kr. til et godt formål for hver tilbagelagt kilometer.

Gå med – og vind billet til JMF24

Frem til 28. marts deltager alle, der køber eller har købt billet til Walk 100 For Fun, i konkurrencen om 2 x lørdagsbillet til Jelling Musikfestival. 

Deltag ved at købe billet til Walk 100 For Fun.

KØB BILLET HER
Fællesskabet er allerede igang - vær med her