Jelling Musikfestival 2025
363D
07T
56M
03S
Tilføj til kalender

Den sidste sjat 2023-overskud giver bølgeskvulp til søens folk

En stribe vandbaserede formål får del i de allersidste overskudsmidler fra Jelling Musikfestival 2023.

17. april 2024

Overskuddet fra 2023-festivalen bliver i allerhøjeste grad ved med at sprede ringe i vandet på den gode måde.

4. april blev festivalgæsterne og de frivilliges rekordstore overskud fra 2023-festivalen uddelt til over 85 gode formål. Nu er de allersidste formål godkendt af SKAT og bærer et fælles maritimt tema.

Den sidste pose penge fra JMF23 går til søens folk – nærmere betegnet Vejle Sportsfiskerforening, Stouby Kajakfællesskab, Badeklubben Ibæk, Randbøldal Badelaug og Vejle Roklub.

Det store fællesskab, det gode naboskab og de nære venskaber sørger for, at vi har det godt – alle sammen. Derfor støtter festivaloverskuddet indsatser, der gør fritiden sjovere, skaber nye mødesteder og åbner fællesskabet for flere – til vands, til lands og i luften.

Udvalg har udpeget formål

Det har været muligt for foreninger og organisationer at søge om del i sidste års overskud via en ansøgningsrunde på Jelling Musikfestivals hjemmeside. Med 196 ansøgere var interessen i at få del i midlerne rekordhøjt.

Efter ansøgningsfristen mødtes et uddelingsudvalg og vurderede ansøgningerne ud fra festivalforeningens formål, som er at støtte initiativer til gavn for idræt, kultur samt almennyttige og sociale indsatser – med særligt fokus på børn og unge.

Forudsætningen for at kunne modtage midlerne er, at modtageren kan godkendes af SKAT som almennyttigt. Primært går pengene til lokale og regionale formål, men der uddeles også penge til nationale og internationale projekter.

Fællesskabet er allerede igang - vær med her