Partoutbillet – udsolgt


Snup en dagsbillet – prisen stiger 1. maj
Kom med på holdet her 🎟️

Jelling Musikfestival starter om
36D
14T
57M
13S
Tilføj til kalender

D-A-D fejrer 40 – og 10 års – jubilæum på Jelling

De danske rock-konger i D-A-D fejrer deres uopslidelighed foran et strålende, skrålende publikum i Jelling.

13. februar 2024

Den 3. marts 2024 er det 40 år siden, at D-A-D spillede deres allerførste koncert, og bandet har lige siden leveret ufortyndet, medrivende rock til både det danske og internationale publikum.

Jubilæet markerer D-A-D med en spektakulær fejring året igennem, der både byder på ny musik, udsolgt arenashow i København, en særudstilling på Nationalmuseet, den specialbryggede Riskin' It Ale og en sommertour gennem festivallandskabet – med stop i Jelling, naturligvis.

D-A-D startede som unge knægte i fattigfirserne med at spille uprætentiøs countrypunk på de mindre spillesteder i København. I dag står de som konger af den danske rocktop bygget på en sand perlerække af udødelige klassikere som ’Sleeping My Day Away’, ’Bad Craziness’, ’Everything Glows’ og mange, mange flere.

Gennem fire årtier er D-A-D blevet vævet ind i Danmarkshistorien. Bandet har formået at holde sig evigt aktuelle gennem musikscenens skiftende tendenser og har år efter år fængslet publikum med det ene vanvittige sceneshow efter det andet. I øjeblikket arbejder de på et nyt album – og står i dag mere driftsikre og fandenivoldske end nogensinde.

Sommerens sætlister samler op på 40-års D-A-D-dominans, og vil blande klassikere med nye sange.

”Det er fornemt at fylde 40 år og vide, at alle de sange, vi har skrevet, stadig glæder folk over hele verden. Samtidig er det supervigtigt for os at se fremad og præsentere nye sange, som publikum aldrig har hørt før. Lige nu er vi dybt begravede i studiet, så har vi ikke planlagt alt endnu, men vi lover, at publikum kan se frem til et bundsolidt show – with rock you can trust!”,

lyder det fra bandet i en pressemeddelelse.

40-års-fejringen kan mærkes i hele det ganske danske land – ikke mindst i Jelling, hvor bandet fredag d. 24. maj træder op på Store Scene for 10. gang.

FIND PROGRAM OG BILLET

Navne som Nelly Furtado, AQUA, Nik & JaySuspektRasmus Seebach og mange flere er på plakaten, når Jelling Musikfestival løber af stablen 23.-26. maj 2024, som sæsonens første store festival. Ca. 80 navne venter stadig på at blive offentliggjort.

Billetsalget er i fuld sving.

Fællesskabet er allerede igang - vær med her