Jelling Musikfestival 2025
363D
08T
18M
19S
Tilføj til kalender

100 glade golfspillere sikrer 30.040 kr. til Kræftens Bekæmpelse

4. maj dannede Jelling Golfklub igen ramme om en velgørenhedsturnering for Jelling Musikfestival.

05. maj 2024

Jelling Musikfestival gennemførte 4. maj for 16. gang en velgørende golfmatch på Jelling Golfklubs skønne bane.

100 golfspillende leverandører, branchenetværksfolk og lokale golfspillere hyggede sig rundt på banens 18 udfordrende huller i det dejlige forårsvejr.

Efter matchen var der musik fra Rust, lokalt fadøl og hygge ved klubhuset, mens spillerne ventede på resultatet – og præmieoverrækkelsen.

Der var præmier til de tre bedste i de individuelle rækker, præmie til bedste hold samt præmier til de spillere, der kom nærmest flaget på en række huller. 

Herudover var der på en række huller quiz-spørgsmål, hvor deltagerne blev testet på deres viden om musik og Jelling Musikfestival. 

Golfevner udløste flot donation

Jelling Musikfestival donerede i forbindelse med matchen 10 kr. pr. scoret stablefordpoint, som stiger alt efter, hvor få slag golfspillerne bruger på de enkelte huller. Det blev til i alt 3.004 point, og dermed en donation på 30.040 kr. til Kræftens Bekæmpelse, Vejle-afdelingen. 

Fundamentet for både festivalen og Jelling Golfklub er et stærkt fællesskab og frivillige ildsjæles uvurderlige indsats, og derfor har golfturneringen været et naturligt fællesevent siden 2008.

Det store engagement i Jelling er golfmatchen og alle deltagere med til at hylde. Festivalens leverandører bidrager til donationen og matchen gennem holdsponsorater. 

Fællesskabet er allerede igang - vær med her