Jelling Musikfestival 2025
345D
19T
51M
08S
Tilføj til kalender

Volt 

Pre-Book en Volt-lommelader med bytteservice og undgå at løbe tør for strøm under festivalen. Pre-booker du din Volt nu, får du rabat i forhold til prisen under festivalen.

Siden 2013 har Volt været på Jelling Musikfestival med deres opladningsservice, og hjulpet utallige kunder med flade batterier på telefonen.

Sikr strøm på mobilen ligesom tusindvis af andre festivaldeltagere og pre-book din Volt­-oplader online.

Med Volt Charging Service kan du bytte din Volt-oplader én gang dagligt under hele festivalen.

Har du IKKE en Volt fra tidligere år, skal du betale et refunderbart depositum på kr. 200,- Depositummet refunderes, når du returnerer din Volt-oplader før festivalens afslutning.

Sådan virker det

På festivalen og campingområderne vil der ikke være nem adgang til strøm. I stedet kan du booke en Volt-oplader, som kan oplade din telefon i lommen.

Når Volt-opladeren er tom, kan du bytte den til en ny, fuldt opladet charger ved et af Volts byttesteder på festivalen. På den måde skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Volt kan byttes én gang dagligt.

Pre-book din Volt-oplader HER

Kabler

Som del af et cirkulært initiativ, kan opladningskabler lejes for et lille refunderbart depositum. Vi anbefaler dog at du medbringer dit eget USB-C kabel til at oplade din mobil med.

Hvis du gerne vil beholde din Volt-oplader og tage den med hjem, kan du få et gratis micro-USB kabel til genopladning af din Volt-oplader derhjemme.