Billetsalget er i fuld gang
Jelling Musikfestival starter om
88D
16T
45M
07S
Tilføj til kalender
Pre-Book en Volt oplader med bytteservice og undgå at løbe tør for strøm under festivalen. Pre-booker du din Volt nu, får du rabat i forhold til prisen under festivalen.


Siden 2013 har Volt være på Jelling Musikfestival med deres opladningsservice, og hjulpet utallige kunder med strøm til deres mobil!
Så pre-book din Volt­-oplader online HER

Volt Charging Service giver dig adgang til at bytte din Volt-oplader én gang om dagen under hele festivalen. Har du IKKE en Volt fra tidligere år, skal du betale et refunderbart depositum på kr. 200,-depositummet refunderes, når du returnerer din Volt-oplader før festivalens afslutning. 

Sådan virker det
På festivalen og campingområderne vil der ikke være adgang til strøm. I stedet anbefaler vi at du booker en Volt-oplader, som kan oplade din telefon i lommen. Når Volt-opladeren er tom kan du bytte den til en ny fuld oplader ved et af Volts byttesteder på festivalen. På den måde skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm, din Volt kan byttes én gang dagligt. 

Kabler
Et gratis kabel til din telefon følger med Volt-opladeren. Volt har kabler til alle mobiler, nye som gamle, iPhones som Android etc. 

Hvis du gerne vil beholde din Volt-oplader og tage den med hjem, kan du også få et gratis micro-USB kabel til genopladning af din Volt-opladeren derhjemme.

Book HER