Jelling Musikfestival 2025
315D
04T
31M
46S
Tilføj til kalender

Deadline for tilmelding er d. 1. september 2024.

Vi udvælger blandt alle de tilmeldte, 16 artister som skal spille Quasar Live ved showcases i november og januar 2024. Herefter udvælger vi 4 finalister, som får lov til at optræde på Jelling Musikfestival. 

Udvælgelsen af de 16 deltagere foretages af en jury bestående af branchepersoner.

For at vi kan udvælge hvem der skal deltage i Quasar Live, skal du uploade en lydfil (mp3 eller mp4) og eventuelt et link til en video på YouTube eller til din hjemmeside, Facebook eller lignende. 

Ved at tilmelde dig Quasar accepterer du at Jeres materiale bliver vist på vores hjemmeside og på Facebook.

Deadline til forløbet er 1. september 2024. Alle tilmeldte får direkte besked via mail ca. 14. dage efter deadline, om de er blevet udvalgt.

Vi udvælger og støtter primært unge bands og musikere fra Region Syddanmark, men har ingen konkrete krav til alder eller genre og har også samarbejde med spillestederne lige uden for vores virkeområde.

Du modtager en bekræftelse på tilmeldingen i din webbrowser. Har du problemer med tilmeldingsformularen, så prøv at skifte web-browser. Fortsætter problemet, så send en mail til jacob@jellingmusikfestival.dk og beskriv problemet. 

Tilmeld dig Quasar

Bandprofil
Kort beskrivelse som vises i oversigten på hjemmesiden. Max 140 karakterer. Inspiration: Hvordan lyder Jeres musik? Hvad vil I gerne have at besøgende på hjemmesiden skal vide om Jer som det første?
Her kan I give den lidt længere historie om Jeres musik og band. Fortæl eventuelt om Jeres højdepunkter, udgivelser eller anmeldelser fra diverse medier.
Kontakt
Links og musik
MAX 10 MB - mp3/m4a format
Link til video på Youtube
Link til artistprofil på Spotify
Link til Instagram-profil