Jelling Musikfestival 2025
345D
19T
53M
03S
Tilføj til kalender
Hjerterne banker for mennesker, musik og holdbare fremtidsløsninger hos Jelling Musikfestival og Royal, og derfor er bryggeriet festivalens fællesskabspartner. Udover kærlighed i krusene sikrer samarbejdet også kraft til at udvikle oplevelser og sprede overskud.
Verdens største spiritusfirma, Diageo, er festivalens party starter og hjertet bag mange af de farverige barer og velsmagende cocktails. Du kan rende ind i Diageo over alt på festivalen, bl.a. i form af Smirnoff, Tanqueray, Bailey's og Captain Morgan.

Go'on

I samarbejde med Go'On holder vi festivalgæsterne kørende med hyggelige siddepladser, ladestandere og toptunede barfaciliteter, hvor du kan tanke op til fire dages fællesskabsfest. 

Middelfart Sparekasse

Sammen med vores frivillighedssponsor, Middelfart Sparekasse, giver vi festivalens +6.500 frivillige et ekstra kram og en hi-five og skønne rammer til hygge, aktiviteter, møder under festivalen – og en velfortjent pause.

Isabella er blandt verdens førende producenter af fortelte – og boformspartner på Jelling Musikfestival. Isabella sørger for 4 dage i sus og dus med boformerne IsabellaVillaTelt og D'Angle Tyra.

Byens Café

Fonden bag Jelling Musikfestival har kastet midler og kærlighed i Byens Café, Jelling, som forbliver et hyggeligt og kulturelt samlingspunkt for Jelling by. 

Ejner Hessel

Med Ejner Hessel bag rattet som transportpartner på Jelling Musikfestival kører praktikken bag kulissen som smurt, mens artister får et lift og heldige konkurrencevindere kan ankomme til festivalen med stil.

Dansk Live

Jelling Musikfestival har siden dag 1 deltaget aktivt i brancheorganisationen Dansk Lives vigtige arbejde for gode vilkår for den levende musik og en branche i balance.

Vejle Kommune

Med Vejle Kommune udvikler Jelling Musikfestival flere smarte løsninger, et sprudlende kulturliv og fællesskab for fuld tryk hele året rundt – til gavn for alle lokalområdets borgere.