Jelling Musikfestival 2025
315D
04T
43M
36S
Tilføj til kalender

Tilmeld dig som frivillig

I øjeblikket oplever vi en overvældende interesse for, at blive frivillig til festivalen i 2024. Derfor kan vi ikke garantere alle en plads som frivillig. Vi bemander frem til og med dagen før festivalen, men hvis du ikke bliver tilbudt en plads til årets festival forbliver du på ventelisten til en tjans i 2025.

 

Når du har udfyldt tilmeldingen, vil du blive registreret på vores venteliste – og så vil du blive kontaktet, hvis vi får behov for din hjælp.

Hvis du ikke bliver kontaktet, vil du forblive på ventelisten, indtil vi får mulighed for at tilbyde dig en opgave. Det vil sige, at du ikke skal forny din tilmelding hvert år – vi gemmer dig i vores system.

For at blive frivillig skal du være fyldt 18 år. For at være frivillig på Jelling Musikfestival, skal du betale et kontingent til foreningen på 100 kr. 

Du vil først skulle betale, når du får en frivillig-opgave.

SPØRGSMÅL OM AT VÆRE FRIVILLIG? FÅ SVAR HER

Her finder du svar på næsten alt hvad du har brug for at vide som frivillig på Jelling Musikfestival.

Er der noget, vi har glemt at få med? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Når du har udfyldt formularen på hjemmesiden, er du registreret på ventelisten til en frivilligopgave.

Det kan være vanskeligt at give et præcist svar på, hvornår du bliver kontaktet. Forløbet afhænger af, hvor mange frivillige vi har brug for til at løse opgaverne det pågældende år.

Som hjælper skal du arbejde min. 6 timer, men der er mange forskellige måder, du kan blive frivillig på – LÆS MERE HER.

Du skal være fyldt 18 år, inden d. 1. maj i indeværende festival år, for at være frivillig på festivalen.

Du skal være medlem af foreningen Jelling Musikfestival for at være frivillig.

Det koster 100 kr. at være medlem af foreningen. Du vil få mere information og et personligt link til betaling tilsendt, når vi kontakter dig omkring en hjælperopgave.

Hvis du tidligere har været frivillig, kan du godt arbejde sammen med dine venner under festivalen. Mulighederne bliver præciseret i den mail, du får tilsendt i starten af februar.

Når det er første år som frivillig på festivalen, kan vi desværre ikke garantere, at du kan arbejde sammen med lige dem, du ønsker.

Du er dog velkommen til at sende ønsker med når vi tilbyder dig en opgave, så gør vi alt for at imødekomme dit ønske.

Når du har været aktiv frivillig året før, vil du automatisk få tilbudt en tjans igen året efter – dette sker via mail i starten af februar.

Når vi sender mail ud, om du har lyst til at være med igen næste år, vil du få mulighed for at indgive ønske om, hvornår du gerne vil arbejde ud fra et vagtplan-system. Det vil alt sammen stå i mailen.

Du kan ikke ønske hvor og hvornår, du skal arbejde under festivalen.

Når man tilmelder sig som ny frivillig til festivalen, kommer man på en venteliste. Når vi i løbet af januar begynder planlægningen af frivilliges arbejde, kontakter vi i første omgang de frivillige, som var aktive – eller på orlov – på festivalen året før, for at de således først får buddet om igen at få en frivillig tjans til dette års festival.

Først herefter begynder vi at kontakte dem, som står på ventelisten – det begynder vi typisk på i februar måned, så hold øje i indbakken. De personer vi kontakter fra ventelisten er dem, vi bruger til at ”fylde hullerne ud med”, og derfor kan du desværre ikke på forhånd ønske hvor og hvornår. du vil arbejde. 

Når du er blevet tilbud en tjans, er du dog velkommen til at skrive dit ønske til hjaelper@jellingmusikfestival.dk, så prøver vi at imødekomme dit ønske.

Det er ikke muligt at bytte din vagt med en anden frivillig.

Alle frivillige skal ved ankomst til festivalen henvende sig i Hjælper Check-In, hvor du bliver tjekket ind og får påsat armbånd til alle dage.

Du skal fremvise den mail, du får tilsendt – indeholdende dit navn og information om hvor og hvornår, du er tildelt en hjælperopgave.

Foto-ID skal forevises ved forlangende. Åbningstider for check-in opdateres op til festivalen HER.

Som frivillig camperer du på lige vilkår med festivalens publikum, dvs. du er velkommen til at medbringe dit telt og slå det op på festivalens telt-camp.

Du får udleveret en frivillig-T-shirt, når du møder på ind på din vagt.

Før festivalen 

Meld afbud hurtigst muligt på hjaelper@jellingmsusikfestival.dk – husk medsend dit hjælpernummer. 

Under festivalen

Har du hentet armbånd skal du enten 

  1. Møde personligt op i informationen, hvor dit armbånd bliver klippet og du bliver fulgt ud af festivalområdet. 

eller  

  1. Sende en mail med billeder af dit afklippede armbånd til hjaelper@jellingmusikfestival.dk – dit afbud er ikke gyldigt uden billede af dit afklippede armbånd. 

Det er vigtigt du melder afbud så vi ikke får dig registreret som ulovligt udebleven. Ovenstående er den eneste mulighed for at sygemelde sig – det kan ikke gøres direkte på arbejdsstedet. 

Hvis du bliver forhindret i at være frivillig, men gerne vil fortsætte året efter, har du mulighed for at komme på orlov. Du skal blot sende en mail til hjaelper@jellingmusikfestival.dk.

Så vil du året efter automatisk få buddet, om du har lyst til at være frivillig igen.

Når du har været aktiv frivillig året før, vil du automatisk få buddet, om du har lyst til at være frivillig igen året efter.

Du får i løbet af februar tilbuddet via mail – så husk at holde din mailadresse opdateret i vores system.

Du kan opdatere dine oplysninger ved at logge ind HER med dit brugernavn og adgangskode.

Hvis du er på dagpenge, efterløn eller lignende, opfordrer vi dig til, at undersøge de gældende regler hos din A-kasse eller fagforening. Så sikrer vi, at du ikke overtræder reglerne.

Nej, det kan vi ikke love. Mange ting kan nå at ændre sig til næste års festival, og derfor slettes alle vagter i hjælpersystemet, og der påbegyndes bemanding forfra.

Dit kontingent er betaling for medlemskab af festivalforeningen for festivalåret (oktober-september) og vi refunderer desværre ikke indbetalte kontingenter.