Jelling Musikfestival 2025
363D
07T
41M
22S
Tilføj til kalender

Souvenirs

Showstart
torsdag 23. maj 18.45
Tilføj til kalender
Scene
Søpavillonen
 

For 30 år siden bragede Souvenirs igennem lydmuren med ’Han Tog Et Nattog’, som blev et kæmpe hit i 1994. Siden er mange flere ørehængere fulgt efter – og der er mange at vælge mellem, f.eks. ’I et Sommerhus’, ’Jeg Troed' Du Var Hos Mikael’, ’Hannibal og Jerry’, ’Jeg hader Susanne’, ’Ned til Mormor’.

Over årene har Sofie Bonde og Nils Torp turneret landevejene tynde og udgivet 10 albums. Først i '80'erne var Nils Torp med i det legendariske orkester Kliché, som også sniger sig med sætlisten. Med så meget erfaring er festen garanteret, hitfaktoren i top og stensikre smil fra øre til øre.I denne rockudgave af Souvenirs er det Gitte K på trommer og velklingende kor, Nils Torp spiller elbassen i bedste Paul McCartney-stil samt lidt analog keyboard, der styres med fødderne. Sofie Bonde synger med sin karismatiske stemme og spiller en gedigen akustisk guitar.

Mellem sangene funderer Sofie Bonde over livets mærkværdigheder, såsom arvelige nedgroede negle og valg af sovestillinger. Forvent glæde, lune og finurlighed for Souvenirs er ikke bare musik for ørene, men også for sjælen.

 

Fællesskabet er allerede igang - vær med her