Jelling Musikfestival 2025
363D
07T
47M
30S
Tilføj til kalender

Loreen

Showstart
torsdag 23. maj 20.10
Tilføj til kalender
Scene
Store Scene
 

Den svenske sangerinde, sangskriver og producer Loreen er en ener på verdensscenen. Hun fik sit musikalske gennembrud i 2012, da hun vandt Eurovision med sangen ’Euphoria’, som efterfølgende blev et megahit, der nåede topplaceringer på hitlisterne i flere lande end nogen anden Eurovision-sang. Siden er ’Euphoria’ blevet streamet flere hundrede millioner gange.   

I 2023 vandt hun endnu engang med nummeret ’Tattoo’, og blev dermed den første kvinde og den anden person i historien til at vinde Eurovision to gange. Begge hendes to vindersange blevet kæmpehits i deres egen ret.  

Musikalsk inviterer Loreen dig med på en unik rejse ud i poplandskabet, der bl.a. bygger bro til natklubvenlige dance-toner og trækker tråde til hendes berbiske rødder. Live folder Loreen sin særlige stemme og en karismatisk sceneoptræden ud, der ikke kan undgå at sætte fart på dansegulvet foran Store Scene på Jelling Musikfestival. 

Loreen leverer ustandseligt musik af højeste kvalitet og viser nye sider af sig selv som artist. Indtil nu har hun udgivet albummet ’Heal’ fra 2012 og ’Ride’ fra 2017, og arbejder aktuelt på ny musik.  

Fællesskabet er allerede igang - vær med her