Jelling Musikfestival 2025
363D
08T
13M
03S
Tilføj til kalender

Lars Lilholt Band

Showstart
lørdag 25. maj 16.25
Tilføj til kalender
Scene
Teltscenen
 

Lars Lilholt Band har gennem tiden spillet på alle landets festivaler. Roskilde, Smukfest, Midtfyns. Han har spillet i stort set hver en by i Danmark. Så det er ikke noget nyt at Lilholt kommer til byen, – mange steder er det tværtimod en årelang tradition. I hvert fald her i Jelling, hvor Lars Lilholt Band altid samler flere generationer om sin særlige blanding af folkemusik, pop, rock og verdensmusik.

Når Lars Lilholt i 2024 vender tilbage til Store Scene på Jelling Musikfestival, venter der en optræden, som hylder orkestrets sejlivethed og dets evne til hele tiden at forny sit udtryk. Orkestret holdes levende af nysgerrighed efter hele tiden at prøve nye grænser af, og udover den traditionelle rockbesætning at benytte sig af et hav af forskellige instrumenter. Det eneste sikre er kun at ’Kald Det Kærlighed’, ’Onkel Christian’ og ’Den Hvide Dværg’ altid ånder i sætlisterne.

Lars Lilholt Band er landets eneste rigtige folk-rock band, der har rødder dybt nede i rocken, folkemusikken, poppen, med vigtige historiefortællinger og stort fællesskab. Alt sammen med sikker hånd kastet ud over scenekanten til fest og fællessang. Selvom Lars Lilholt Band for længst har bevist hvad der skal bevises, arbejder de alligevel utrætteligt videre med nye sange, udgivelser og ikke mindst, mindeværdige liveoptrædener.

Med sig har Lilholt et band af yngre musikere, hvoraf mange ikke var født, da han brød igennem – foruden Gert Vincent, der har stået ved Lars’ side siden begyndelsen.

Fællesskabet er allerede igang - vær med her