Billetsalget er i fuld gang
Jelling Musikfestival starter om
88D
16T
04M
42S
Tilføj til kalender

Klubien & Dans'orkestret

For snart 40 år siden dannede sangeren Jørgen Klubien bandet Danseorkestret sammen med Jacob Andersen og Rasmus Kærså, og hittede stort med singlerne ’Regndans’ og ’Kom Tilbage Nu’. Debutalbummet solgte tæt på 100.000 eksemplarer, og bandet var et af de hotteste acts i sommeren 1986. Det følgende årti fulgte en række udgivelser og turnéer, og de har turneret siden selv om Klubien har boet og arbejdet som animator i USA siden 1983.

Danseorkestret satte sig præg på 80'ernes popmusik ved at inddrage inspiration fra soul, reggae og latinamerikansk musik – ligesom mange nye artister i dag. Ånden fra Danseorkestret lever videre i en ny konstellation med Klubien i front, Hannibal Gustaffson på guitar, Zac Celinder på bas, Johannes Buhl Andresen på keys, Jon Grundtvig på trommer og Yohanier Ramon på percussion.

Klubien & Dans’orkestret, som den nye sammensætning kalder sig, har i 2023 indspillet albummet ’Wonderland’, der sætter tyk streg under, at det lækre og nærmest udansk groovy lydunivers og Klubiens karakteristiske vokal fortsat er intakt. Der venter en kæmpe dansefest med Klubien & Dans’orkestret.

Fællesskabet er allerede igang - vær med her