Partoutbillet – udsolgt


Snup en dagsbillet – prisen stiger 1. maj
Kom med på holdet her 🎟️

Jelling Musikfestival starter om
36D
13T
53M
29S
Tilføj til kalender

Jada

Showstart
lørdag 25. maj
Tilføj til kalender

Jada har med sine store popballader og soulede R&B på kort tid etableret sig som en af de største popstjerner på den danske musikscene. Med sit personlige og ærlige univers, der skubber til grænser, genrer og tendenser, har hun formået at tryllebinde både danske og udenlandske anmeldere, medier og ikke mindst fans.

Emilie Molsted Nørgaard aka. Jada er blevet et forbillede, en inspiration og stemmen for en hel generation, der kan relatere til og spejle sig i hendes autentiske musik, ærlige og opløftende tekster. Både debutalbummet ’I Cry A Lot’ fra 2019 og opfølgeren ’Elements’ fra 2022 blev rost af anmelderne, mens priserne er regnet ned over hende og stribevis af singler har indfundet sig på både radio- og streaminghitlisterne.

I 2022 fængslede Jada publikummet i Jelling med en fantastisk koncert på Teltscenen, og siden har hun indtaget både Roskilde Festivals hovedscene og Royal Arena. Efter en pause fra livescenerne vender Jada i 2024 tilbage med endnu mere kraft, når hun generobrer Jelling Musikfestival lørdag d. 25. maj.

Fællesskabet er allerede igang - vær med her