Jelling Musikfestival 2025
363D
06T
01M
57S
Tilføj til kalender

Den Sorte Skole

Showstart
torsdag 23. maj 00.25
Tilføj til kalender
Scene
Teltscenen
 

Den Sorte Skole har gennem snart 20 år udfordret rammerne for, hvordan man oplever og lytter til musik. De er internationalt anerkendt for deres ambitiøse udgivelser, overvældende live-shows og evne til at åbne lytterens øre for nye musikalske verdener.

Duoen, der består af Martin Højland og Simon Dokkedal, har en bred kunstnerisk produktion, der spænder fra elektroniske albums til komposition af klassiske symfonier og avantgardistisk lyddesign til moderne danseforestillinger.

På scenen ser man oftest de to bag samplere, pladespillere og effektmaskiner, men de har også optrådt med klassiske symfoniorkestre, kor og musikere fra hele verden omkring sig. De har i mange år samarbejdet med visuelle kunstnere som for eksempel Dark Matters, Vertigo og Steen & Hejlesen.

Den Sorte Skole er i dag internationalt anerkendt for deres store audiovisuelle shows, som de har optrådt med på alt lige fra Orange Scene på Roskilde Festival til Power Square i Beijing. Torsdag aften bringer Den Sorte Skole et af deres sjældne DJ-sets aka. Pølsemix aka. Nattefesten, til Jelling Musikfestival. Her blandes alt med alt. Alle genrer, maksimal max! Det må du ikke gå glip af.

 

Fællesskabet er allerede igang - vær med her