Partoutbillet – udsolgt


Snup en dagsbillet – prisen stiger 1. maj
Kom med på holdet her 🎟️

Jelling Musikfestival starter om
36D
14T
11M
34S
Tilføj til kalender

Andreas Odbjerg

Showstart
torsdag 23. maj
Tilføj til kalender
Scene
Store Scene
 

Sjældent har en dansk sanger og sangskriver på kort tid sat så tydeligt et mærke på Danmarks musiksjæl, som Andreas Odbjerg. På rekordtid er den odenseanske sangskriver blevet kendt som en af Danmarks bedste sangskrivere, live-artister og humorister.

Siden han i 2019 brød igennem med ’føler mig selv 100’, har den ene sang efter den anden bidt sig fast i danskernes øre-, tåre- og radiokanaler. Andreas Odbjergs genialitet findes i hans evne til at kombinere underfundig lyrik med legesyg popmusik med en tårnhøj kvalitet.

Med ’i morgen er der også en dag’, ’hvad skal verden med sådan en som mig’ og ’hjem fra fabrikken’ har han komponeret lydsporet til Danmarks tilstand i 2020’erne og sat ord og lyd på både de svære, smukke og livsbekræftende øjeblikke med uforlignelig præcision.

I et lydbillede med tråde til 80’ernes popmusik sætter Odbjerg ord på de glemte, skæve eksistenser, som muskelmænd med ar indeni, smugrygere, sortseere og 02-tals-piger og -drenge. Samtidig har han domineret æteren sammen med tidens stærkeste stemmer på f.eks. ’Jeg Ka’ Rigtig Godt Li’ Dig’, ’Omvendt’ og ikke mindst ’Stor Mand’.

En rørende, rar popfest venter, når Andreas Odbjerg samler hele Jelling Musikfestival om sit hitkatalog af sange til, for og om lille Danmark.

Fællesskabet er allerede igang - vær med her