Jelling Musikfestival 2025
345D
19T
28M
02S
Tilføj til kalender

Kontantfri

Jelling Musikfestival er blevet kontantfri. Det er altså slut med at betale med mønter og sedler. Til gengæld tager alle boder og barer imod betaling med betalingskort, som Dankort, Mastercard, Visa og Visa Electron (betaling med MobilePay kan kun ske i kontantkortboderne på pladsen). Har du gjort brug af muligheden for at indsætte beløb på kontantkort/armbånd, eller overvejer du at gøre det, kan du læse mere om kortene her.  

Kontanter kan ombyttes til kontantkort, der ligeledes kan bruges til at betale i alle festivalens boder og barer. Kontantkortet er en lille chip, der sidder i et armbånd, så du er så godt som sikker på, at det ikke bliver væk . 

Du sætter penge ind på kontantkortet i vores kontantkortboder ved hovedindgangen, Informationen og Indgangen fra Campen til festivalpladsen. Ved Hovedindgangen kan du også indløse kontantkort købt på forhånd (kan kun købes på forhånd til og med 16. maj 2024. Herefter kan de købes under festivalen i kontantkortboderne)

Depositum 
Når du får udleveret et kontantkort, vil du blive opkrævet 20 kr. i depositum.  
Depositummet refunderes, hvis du afleverer kontantkortet på festivalen inden du tager hjem. Anmoder du om at få udbetalt restbeløb via hjemmesiden, refunderes depositum ikke. 

Hvis du ikke får svar på dine spørgsmål her - så skriv eller ring til os på info@jellingmusikfestival.dk eller 75 87 28 88 

Udbetaling af restsaldo

Udfyld formularen for at få udbetalt restsaldoen på dit kontantkort. Du får ikke udbetalt det depositum du har betalt for at få kortet. 

Bemærk: Der kan gå op til 20 bankdage før beløbet kan ses på din konto.  

Kontaktinformation opbevares kun af Jelling Musikfestival indtil der er foretaget udbetaling af beløb og anvendes kun, hvis der er fejl i indtastningen af bankoplysninger 

Kontantkort - Udbetaling af restsaldo

Hvad vil du vide om kontantkort?

  • Et betalingskort, som festivalen udsteder, med det beløb, som du ønsker 

  • Kortet kan bruges i alle boder og barer på campen og festivalpladsen 

  • Du kan i hele festivalens åbningstid indsætte på og få udbetalt fra kontantkortet 

  • Kortet kan fås som en chip i et armbånd.

  • Du betaler et depositum på 20 kr. for armbåndet, der refunderes, hvis du afleverer armbåndet i en kontantkortbod inden du tager hjem. 

Dit kontantkort er lige nu en billet, der skal medbringes og fremvises i kontantkortboden ved hovedindgangen, hvor det bliver ombyttet til et kontantkort med det pålydende beløb på. 

Der er 3 kontantkortboder på pladsen (i Hovedindgangen, i Informationen og ved Pantboden), hvor du kan: 

  • Få sat dine kolde kontanter ind på et Kontantkort 

  • Overføre fra dit kreditkort til et kontantkort (hvis du fx vil udstyre din mand/børn med et begrænset beløb) 

  • Overføre fra Mobilepay til et kontantkort (da du ikke kan betale med Mobilepay i festivalens boder og barer) 

Når du gerne vil have udbetalt en restsaldo på dit kontantkort, kan du få beløbet udbetalt eller overført til dit betalingskort i en af vores 3 kontantkortboder.  
Hvis du afleverer armbåndet i en af kontantkortboderne, får du refunderet dit depositum på 20 kr. 
Du finder kontantkortboderne ved Hovedindgangen, i Informationen og ved Pantboden. 

Hvis der er en restsaldo på kortet når festivalen er slut og du ikke har fået det udbetalt i en af kontantkortboderne, kan du få den udbetalt via jellingmusikfestival.dk, under punktet ”Festival Info”.
Dit depositum refunderes ikke.
 

Vi modtager ikke MobilePay betalinger i barer og boder. Men du kan ved henvendelse i vores Kontantkortboder på pladsen overføre et beløb til et kontantkort via MobilePay. 

Vi opfordrer til, at du - når du får dit kontantkort - tager et billede af serienummeret på kortet. 
Hvis kortet bliver væk, kan det spærres og saldoen kan flyttes over på et nyt kort ved henvendelse til en af Kontantkortboderne. 
Jelling Musikfestival hæfter ikke for bortkomne kort. 

Alle boder og barer kan, via deres kasseapparat, tjekke saldoen på dit Kontantkort. 

Vores pantbod er som resten af festivalen kontantfri. Det betyder at du kan få udbetalt pantbeløb til dit kreditkort eller til et kontantkort. 

Da der er depositum på kontantkort, skal du betale 20 kr. for at få et kontantkort i pantboden, som du kan få indsat din pant på. 

Saldoen kan, ligesom øvrige kontantkort, udbetales ved henvendelse i Kontantkortboderne på festivalpladsen eller via jellingmusikfestival.dk efter festivalen. 

Udfyld formularen for at få udbetalt restsaldoen på dit kontantkort. Du får ikke udbetalt det depositum du har betalt for at få kortet. 

Kontantkort - Udbetaling af restsaldo

Bemærk: Der kan gå op til 20 bankdage før beløbet kan ses på din konto.  

Kontaktinformation opbevares kun af Jelling Musikfestival indtil der er foretaget udbetaling af beløb og anvendes kun, hvis der er fejl i indtastningen af bankoplysninger