Billetsalget er i fuld gang
Jelling Musikfestival starter om
88D
17T
22M
28S
Tilføj til kalender

ROLLER

På Jelling Musikfestival er der 6 forskellige måder, du kan være frivillig på – alt efter hvor meget tid og energi du har lyst til at investere i det frivillige arbejde.

Du har således mulighed for, at være med på holdet ved at arbejde helt ned til 6 timer.

JOBBANK

Opdateres op mod festival.

SPØRGSMÅL OM AT VÆRE FRIVILLIG? FÅ SVAR HER

Her finder du svar på næsten alt hvad du har brug for at vide som frivillig på Jelling Musikfestival.

Er der noget, vi har glemt at få med? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Når du har udfyldt formularen på hjemmesiden, er du registreret på ventelisten til en frivilligopgave.

Det kan være vanskeligt at give et præcist svar på, hvornår du bliver kontaktet. Forløbet afhænger af, hvor mange frivillige vi har brug for til at løse opgaverne det pågældende år.

Som hjælper skal du arbejde min. 6 timer, men der er mange forskellige måder, du kan blive frivillig på – LÆS MERE HER.

Du skal være fyldt 18 år, inden festivalen starter for at være frivillig på festivalen.

Du skal være medlem af foreningen Jelling Musikfestival for at være frivillig.

Det koster 100 kr. at være medlem af foreningen. Du vil få mere information og et personligt link til betaling tilsendt, når vi kontakter dig omkring en hjælperopgave.

Hvis du tidligere har været frivillig, kan du godt arbejde sammen med dine venner under festivalen. Mulighederne bliver præciseret i den mail, du får tilsendt i starten af februar.

Når det er første år som frivillig på festivalen, kan vi desværre ikke garantere, at du kan arbejde sammen med lige dem, du ønsker.

Du er dog velkommen til at sende en mail til hjaelper@jellingmusikfestival.dk, så gør vi alt for at imødekomme dit ønske.

Når du har været aktiv frivillig året før, vil du automatisk få tilbudt en tjans igen året efter – dette sker via mail i starten af februar.

Når vi sender mail ud, om du har lyst til at være med igen næste år, vil du få mulighed for at indgive ønske om, hvornår du gerne vil arbejde ud fra et vagtplan-system. Det vil alt sammen stå i mailen.

Du kan ikke ønske hvor og hvornår, du skal arbejde under festivalen.

Når man tilmelder sig som ny frivillig til festivalen, kommer man på en venteliste. Når vi i løbet af januar begynder planlægningen af frivilliges arbejde, kontakter vi i første omgang de frivillige, som var aktive – eller på orlov – på festivalen året før, for at de således først får buddet om igen at få en frivillig tjans til dette års festival.

Først herefter begynder vi at kontakte dem, som står på ventelisten – det begynder vi typisk på i februar måned, så hold øje i indbakken. De personer vi kontakter fra ventelisten er dem, vi bruger til at ”fylde hullerne ud med”, og derfor kan du desværre ikke på forhånd ønske hvor og hvornår. du vil arbejde. 

Når du er blevet tilbud en tjans, er du dog velkommen til at skrive dit ønske til hjaelper@jellingmusikfestival.dk, så prøver vi at imødekomme dit ønske.

Det er ikke muligt at bytte din vagt med en anden frivillig.

Alle frivillige skal ved ankomst til festivalen henvende sig i Hjælper Check-In, hvor du bliver tjekket ind og får påsat armbånd til alle dage.

Du skal fremvise den mail, du får tilsendt – indeholdende dit navn og information om hvor og hvornår, du er tildelt en hjælperopgave.

Foto-ID skal forevises ved forlangende. Åbningstider for check-in opdateres op til festivalen HER.

Som frivillig camperer du på lige vilkår med festivalens publikum, dvs. du er velkommen til at medbringe dit telt og slå det op på festivalens telt-camp.

Du får udleveret en frivillig-T-shirt, når du møder på ind på din vagt.

Er du så uheldig at blive syg og må melde afbud inden du afhenter dit armbånd, bedes du hurtigst muligt meddele dette på mail: hjaelper@jellingmusikfestival.dk

Bliver du syg under selve festivalen – og har hentet dit armbånd – SKAL du møde personligt op i Informationen, så vi ikke fejlagtigt får dig noteret som ulovligt udeblevet. Dit armbånd bliver klippet ved sygemeldingen.

Det er ikke lovligt at melde fra til dit arbejdssted, det SKAL være i Informationen, som du finder på festivalpladsen.

Hvis du bliver forhindret i at være frivillig, men gerne vil fortsætte året efter, har du mulighed for at komme på orlov. Du skal blot sende en mail til hjaelper@jellingmusikfestival.dk.

Så vil du året efter automatisk få buddet, om du har lyst til at være frivillig igen.

Når du har været aktiv frivillig året før, vil du automatisk få buddet, om du har lyst til at være frivillig igen året efter.

Du får i løbet af februar tilbuddet via mail – så husk at holde din mailadresse opdateret i vores system.

Du kan opdatere dine oplysninger ved at logge ind HER med dit brugernavn og adgangskode.

Hvis du er på dagpenge, efterløn eller lignende, opfordrer vi dig til, at undersøge de gældende regler hos din A-kasse eller fagforening. Så sikrer vi, at du ikke overtræder reglerne.

Nej, det kan vi ikke love. Mange ting kan nå at ændre sig til næste års festival, og derfor slettes alle vagter i hjælpersystemet, og der påbegyndes bemanding forfra.

Dit kontingent er betaling for medlemskab af festivalforeningen for festivalåret (oktober-september) og vi refunderer desværre ikke indbetalte kontingenter.